Spring naar de inhoud

ZAKELIJK BESTELLEN

BeautyCadeau is ook voor jouw bedrijf het ideale zakelijke cadeau!

Geef met BeautyCadeau een relatiegeschenk, kerstcadeau of incentive aan medewerkers, relaties en klanten. Met locaties als Herome en Boozyshop, val je altijd in de smaak. Daarnaast kan je voor de lekkerste parfum en- cosmeticaproducten, terecht bij alle Lush, Rituals en ICI Paris XL locaties in België.

Bestellingen op maat

Op het gebied van zakelijke bestellingen denken we bij BeautyCadeau graag met je mee. Onze zakelijke experts bieden goede en persoonlijke service op maat. Vul hier het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Marco Corba
T: 06-54 95 38 64 
E: marco.corba@bhnetwork.com

FYSIEKE CADEAUKAART BESTELLEN

  • Luxe cadeauverpakking
  • Kies zelf een waarde van €5 tot €150
  • Meerdere verpakking- en verzendmogelijkheden
  • De ontvanger kan zelf kiezen uit parfum, cosmetica, verzorging en wellness

PROPOSITIES

Marketing incentive

Op zoek naar net dat beetje extra voor je marketing campagne? BeautyCadeau geeft net dat beetje extra incentive. Het is dé nummer 1 beautykaart en geeft de keuze uit meer dan 1.000 locaties in België. Hierdoor is BeautyCadeau voor elke ontvanger een passend en persoonlijk cadeau. 

Loyalteitsprogramma

BeautyCadeau is ook te gebruiken ter aanvulling van loyaliteitsprogramma’s. Klanten in het zonnetje zetten? Het flexibele assortiment maakt BeautyCadeau de ideale manier om uw klanten te bedanken. 

Incentive onderzoeksbureaus

BeautyCadeau is voor onderzoeksrespondenten het ideale cadeau. De flexibele invulling geeft respondenten zelf de keuze hoe zij in de watten gelegd willen worden. Je bepaalt zelf de waarde van BeautyCadeau, tussen €5 – €150.